TECTE 2019

TROBADA D’ESTUDIANTS DE CIÈNCIES DE LA TERRA – EMPRESA.

Dimecres 20 de febrer es va celebrar la Trobada d’Estudiants de Ciències de la Terra – Empresa, organitzada per la Facultat de Ciències de la Terra i el Servei d’Atenció a l’Estudiant de la Universitat de Barcelona.

Aquesta trobada es dirigeix a l’alumnat de darrers cursos del grau en Geologia d’aquest centre, amb l’objectiu de donar consells recursos per iniciar la recerca de feina, presentar la realitat professional de la Geologia i Ciències de la Terra, a més de la formació post graduada, i conèixer les sortides professionals en aquest àmbit.

La convocatòria 2019 va ser inaugurada pel degà Sr. Albert Casas.

Un cop feta la presentació dels diferents màsters organitzats per aquesta facultat, en Lluís Fructuoso, membre del Consell de Govern del COLGEOCAT, va parlar de les sortides professionals de la geologia un cop acabada la carrera, i com el Col·legi pot ajudar en aquest camí, animant a colegiar-se amb el carnet jove als alumnes assistents. També va explicar breument la seva trajectòria professional.

Després, altres ponents van exposar les seves experiències i les diferents possibilitats de sortida professional: l’ensenyament a secundària, les empreses consultores, la investigació i l’administració, on Emilio Orejudo, també membre del consell de govern del COLGEOCAT, va parlar del paper dels geòlegs i geòlogues a l’Agència Catalana de l’Aigua.

Agraïm a la Facultat de Ciències de la Terra la seva invitació per tal que el COLGEOCAT col·labori en aquest tipus d’actes, adreçats a ajudar els alumnes a valorar les opcions professionals que hauran de triar un cop acabada la carrera.

(Imatge: TECTE 2019)

Publicat el 8 de març del 2019