TEGE 2015

Trobades d’Estudiants de Geologia i Empreses.

El passat dimecres 18 de febrer es va celebrar la 15ª edició de les TEGE, les Trobades d’Estudiants de Geologia i Empreses que organitzen el  estudiants amb el suport del deganat i del Servei d’Atenció a  l’Estudiant de la UB.

Es tracta d’unes jornades d’orientació professional, pensades per posar en contacte els estudiants i les empreses que treballen en el món de la geologia i àmbits afins; una bona oportunitat de contacte directe dels estudiants amb l’àmbit professional.  

L’acte va acollir xerrades sobre com iniciar-se en la cerca de pràctiques o feina i com elaborar un CV i carta de presentació, per continuar amb dues exposicions del món empresarial: situació actual i perspectives de futur de la Geologia aplicada a la construcció,  i la Geologia al servei del Medi Ambient, a càrrec dels nostres companys Joan Martinez i Albert Sabanès, respectivament, que van explicar la seva experiència professional en el seu camp d’actuació.

En Lluís Fructuoso, membre del Consell de Govern del COLGEOCAT, va participar a la taula rodona sobre el paper del geòleg a la societat actual, explicant el paper del col·legi com a pont entre els estudiants i les empreses. Els estudiants van formular preguntes principalment relacionades amb la situació del món laboral en l’àmbit de la Geologia.

Aprofitant les trobades, COLGEOCAT va organitzar una nova campanya de carnets joves. Tots els detalls AQUÍ.

 

(Imatge: Aula Magna Facultat Geologia UB)

Publicat el 20 de febrer del 2015