TEGE 2016

Trobades d’Estudiants de Geologia i Empreses.

El passat dimecres 17 de febrer es va celebrar la 16a edició de les TEGE, les Trobades d’Estudiants de Geologia i Empreses que organitzen el estudiants amb el suport del deganat i del Servei d’Atenció a l’Estudiant de la UB.

 Es tracta d’unes jornades d’orientació professional, pensades per posar en contacte els estudiants i les empreses que treballen en el món de la geologia i àmbits afins; una bona oportunitat de contacte directe dels estudiants amb l’àmbit professional.  

En aquesta edició, les trobades van acollir xerrades sobre els Màsters de la Facultat de Geologia de la UB, per aquells estudiants que volen continuar amb la seva formació; així com diferents canals per a la recerca de feina. També van comptar amb la participació de Carme Puig de l’ICGC, que va exposar el coneixement geològic a l’Administració; i de Ramon Pérez i Albert Ventayol, President i Vocal, respectivament, del Consell de Govern del COLGEOCAT. Es va tancar l’acte amb una taula rodona sobre el panorama actual de la professió.

En la seva intervenció sobre Els professionals de la Geologia, Albert Ventayol va exposar les diferents possibilitats per trobar feina en el moment actual, tant a l’estranger com a Catalunya, i en els diferents sectors. També va apropar el col·legi als assistents, fent-los avinent dels avantatges de formar part de l’entitat que representa els professionals de la Geologia i l’Enginyeria Geològica, i els beneficis de sol·licitar el carnet jove pels estudiants de 3r i 4t curs. I els va recordar la importància de realitzar pràctiques en empreses del sector. 

Aprofitant l’ocasió, Albert Ventayol va instar als assistents a ser més participatius i proactius en aquest tipus de convocatòria, com a oportunitats úniques per apropar-se al món empresarial i conèixer de primera mà l’entorn laboral del qual formaran part en el futur. 

Un any més agraïm la invitació a la Facultat de Geologia de la UB.

Consulta la NOTA DE PREMSA.

 

(Imatge: logo TEGE 2016)

Documents adjunts TEGE 2016:
Publicat el 22 de febrer del 2016