TENS FOTOS DE RISCOS GEOLÒGICS?

Col·labora a la fototeca de l’Observatori del GeoRisc.

Tal com us vam informar el passat mes d’abril, COLGEOCAT ha posat en marxa l’OBSERVATORI DEL GEORISC, un projecte impulsat com a eina de reflexió amb vocació de servei que analitza de forma anual, monogràfica i transversal un fenomen geològic natural que afecti el territori de Catalunya.

Alhora l’Observatori del GeoRisc esdevé també un element de referència per a la consulta i formació permanent de qualsevol fenomen geològic; així com a gabinet de crisi, de suport tècnic-professional a les administracions i la societat en situacions d’emergència.  

Enguany el tema monogràfic que s’està tractant és "EL RISC DE DESPRENIMENTS A LA XARXA VIÀRIA I FERROVIÀRIA DE CATALUNYA", del qual es va celebrar la primera taula de treball el passat 25 d’abril.

El projecte de l’Observatori del GeoRisc continua evolucionant i estem treballant en un espai web on recollir tota la informació, notícies de premsa, articles d’interès, i totes aquelles informacions relacionades amb els riscos geològics. Un dels aspectes que considerem interessant publicar són imatges diverses que mostrin com aquests fenòmens geològic naturals han afectat el territori de Catalunya al llarg de la seva història. 

Per aquest motiu, fem una crida a tot el col·lectiu, per tal que, qui ho desitgi, ens faci arribar les seves fotografies, indicant títol, lloc, any i autor de la imatge a observatorigeorisc@colgeocat.org.

Les imatges es publicaran a la Fototeca de la web de l’Observatori del GeoRisc, fent referència a l’autor d’aquesta. Aquestes fotografies podran ser utilitzades per futures publicacions de l’Observatori del GeoRisc i/o del COLGEOCAT, indicant en tot cas el nom de l’autor.

En agraïment a la col·laboració, els/les autors/es de les millors imatges rebudes estaran convidats al sopar de Nadal del COLGEOCAT.

 

(Imatge: Montserrat / Autor: X. Cuello)

Publicat el 21 de setembre del 2017