UN ESTUDIANT CATALÀ CLASSIFICAT PER A LES OLIMPÍADES INTERNACIONALS 2017

Guanyador del 3r premi de l’edició 2016 dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra del COLGEOCAT.

Dissabte 1 dabril es van celebrar a Béjar, Salamanca, les 8es Olimpíades de Geologia organitzades per lAEPECT (Asociación Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra), amb la col·laboració de lICOG i la SGE (Sociedad Geológica de España), on van participar 85 estudiants procedents de tots els territoris de lEstat Espanyol.  

Per quart any consecutiu, un estudiant català es va classificar per a la final internacional de les Olimpíades de Geologia.  Martin Miranda, estudiant de 2n de Batxillerat de l’Institut Montserrat de Barcelona va quedar en quart lloc a la classificació general i formarà part de lequip de quatre estudiants que representarà lestat espanyol a la final internacional que se celebrarà del 21 al 29 dagost a Niça (França).  

Des del COLGEOCAT volem fer arribar la nostra enhorabona a tots els participants, als professors i acompanyants, i a totes aquelles persones que, any rere any, fan possible aquestes Olimpíades.

I desitjar-li molta sort al Martin. Recordem que va ser el guanyador del tercer premi a la convocatòria 2016 dels Treballs de Recerca de Geologia i Ciències de la Terra del COLGEOCAT.

Es pot consultar la nota de premsa al següent ENLLAÇ.   

 

(Font: AEPECT / Imatge: AEPECT. Martin Miranda amb la seva professora, Ana Guarinos)

Documents adjunts UN ESTUDIANT CATALÀ CLASSIFICAT PER A LES OLIMPÍADES INTERNACIONALS 2017:
Publicat el 4 de abril del 2017