UNSAT 2010 – Fifth International Conference Unsaturated Soils

Del 6 al 8 de setembre d’aquest any tindrà lloc, a Barcelona, la cinquena Conferència Internacional sobre Sòls Insaturats (conferències UNSAT).

Aquesta sèrie de conferències es va iniciar a Paris al 1995 com una evolució natural de les conferències sobre Sòls Expansius que, durant molts anys, van servir de fòrum per als investigadors i enginyers interessats en materials expansius, però també en sòls no saturats en un sentit més general. La segona, tercera i quarta conferències UNSAT es van celebrar a Beijing (Xina), Recife 2002 (Brasil) i Carefree Arizona 2006 (EUA), respectivament.

La investigació sistemàtica que es realitza a Universitats i Instituts d’Investigació i la creixent sensibilització de la Professió Geotècnica ha conduit a avenços importants en els coneixements fonamentals, les proves tècniques, procediments i metodologies de càlcul de predicció.

UNSAT 2010 oferirà l’oportunitat de fer un balanç de l’estat actual de la tècnica, així com establir les bases per a futurs avenços.

Documents adjunts UNSAT 2010 – Fifth International Conference Unsaturated Soils:
Publicat el 26 de juliol del 2010