V SIMPOSI EMPRESARIAL INTERNACIONAL FUNSEAM 2017

50% de descompte pels col·legiats del COLGEOCAT.  

El pròxim 6 de febrer se celebrarà el V Simposi Empresarial Internacional Funseam 2017, a Barcelona, on experts internacionals es reuniran en l’única cita de referència del sector.

L’edició 2017 del Simposi Internacional de FUNSEAM abordarà com avançar cap a un model més sostenible, segur i capaç de garantir la  competitivitat econòmica per al  sector energètic; i de manera individualitzada la realitat i perspectives pròpies a nivell del sector elèctric, gasista i petrolier, identificant les seves necessitats particulars amb la intervenció de ponents d’alt nivell.

Participaran Antonio Brufau, President  de Repsol i Alberto Pototschnig, director de l’Agència per a la  Cooperació dels Reguladors de l’Energia (ACER). La doctora Maria Teresa  Costa, Catedràtica d’Economia i directora de la Càtedra de  Sostenibilitat Energètica de la Universitat de Barcelona; Antonio  Llardén, president d’Enagàs i de FUNSEAM; Borja Prado, president  d’Endesa i del Club Español de la Energia; i Mechthild Wöersdöerfer,  directora del Directorate A – Energy Policy, Direcció General de  l’Energia de la Comissió Europea.

Els col·legiats del COLGEOCAT interessats a assistir gaudiu d’un 50% de descompte en la inscripció, que podeu gestionar des del següent ENLLAÇ.     

Tota la informació detallada accedint a la WEB DEL CONGRÉS.

 

(Font/Imatge: Dinàmic Comunicació)

Publicat el 26 de gener del 2017