VI SIMPOSI INTERNACIONAL EMPRESARIAL FUNSEAM 2018

50% de descompte pels col·legiats del COLGEOCAT.

La transformació de l’actual model energètic és un dels grans reptes als quals la nostra societat ha de fer front, fent-se imprescindibles polítiques efectives capaces de definir objectius ambiciosos i el full de ruta a seguir.

Aquest procés de transició energètica ens ha de permetre avançar cap a una economia baixa en emissions i frenar el canvi climàtic. Per aquest motiu, haurà d’abordar-se des d’una visió mediambiental, i alhora considerant les implicacions econòmiques i socials que se’n derivin, especialment sobre consumidors i empreses.  

El VI Simposi Internacional Empresarial FUNSEAM Riscos i oportunitats de la transició energètica, abordarà totes aquestes qüestions el pròxim 5 de febrer al Parc Científic de Barcelona, reunint els representants més destacats del món energètic.

Es pot consultar el PROGRAMA accedint AQUÍ.

El 6 de febrer, en el marc del Simposi Acadèmic organitzat per la Càtedra de Sostenibilitat Energètica de la Universitat de Barcelona, i de la mà de destacats investigadors procedents de l’àmbit de l’economia de l’energia, s’abordaran les qüestions relacionades amb els reptes del sector energètic des de la perspectiva del disseny i funcionament de nous mercats, la política energètica o l’eficiència energètica.  

Els col·legiats del COLGEOCAT interessats en assistir podeu aprofitar el 50% de descompte en la inscripció, que podeu gestionar des del següent ENLLAÇ.

Tota la informació detallada accedint a la WEB DEL CONGRÉS.   

 

(Font/Imatge: Dinàmic Comunicació)

Documents adjunts VI SIMPOSI INTERNACIONAL EMPRESARIAL FUNSEAM 2018:
Publicat el 18 de gener del 2018