VII CURSA INTERCOL·LEGIAL SABADELL PROFESSIONAL

COLGEOCAT torna a pujar al podi.

El passat dissabte 16 d’abril, a les 9 h., es donava el tret de sortida a la VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, que enguany ha aplegat més de 200 corredors, que han tingut que completar un circuit de 10 km. (5 km. pels infants) ubicat a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

En aquesta edició, 20 col·legis i associacions professionals, entre ells el COLGEOCAT, han sumat esforços per organitzar aquesta cursa, unint els diferents professionals de Catalunya a través de l’esport.

Amb el patrocini principal del Banc de Sabadell, i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la convocatòria ha rebut el recolzament de diferents entitats i empreses.  Per part del COLGEOCAT han col·laborat: iCardline, com a col·laborador Premium; i Varicentro i el Club de Cultura TR3SC, com a col·laboradors especials.

COLGEOCAT ha estat representat per un equip de 12 corredors, i, un any més, han fet un gran paper aconseguint un podi en la categoria sènior femení amb l’Ana Sotos com a 3ª classificada, amb un temps de 45’45".  

Podeu consultar la classificació AQUÍ.  

Felicitats a tots els guanyadors i la nostra enhorabona a tots els corredors del COLGEOCAT, per la seva participació, implicació i esperit d’equip.

L’any vinent no hi pots faltar!

 

(Imatge: participants del COLGEOCAT)

Publicat el 18 de abril del 2016