VIII CURSA INTERCOL·LEGIAL SABADELL PROFESSIONAL 2017

COLGEOCAT puja al podi per partida doble.

El passat dissabte 22 d’abril, a les 9 h., es donava el tret de sortida a la VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2017, que enguany ha aplegat més de 200 corredors, que han tingut que completar un circuit de 10 km. (5 km. pels infants) ubicat a la zona de la Mar Bella de Barcelona.  

En aquesta edició, 19 col·legis i associacions professionals, entre ells el COLGEOCAT, han sumat esforços per organitzar aquesta cursa, unint els diferents professionals de Catalunya a través de l’esport.  

Amb el patrocini principal del Banc Sabadell, i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la convocatòria ha rebut el recolzament de diferents entitats i empreses. Per part del COLGEOCAT han col·laborat: iCardline, com a col·laborador Premium; i el Club de Cultura TR3SC, com a col·laborador especial.  

Un any més, els corredors del COLGEOCAT han fet un gran paper aconseguint dos podis. Un segon lloc en la categoria Veterà Masculí, amb l’Emilio Orejudo, que va completar el circuit en 38’57", i un segon lloc en la categoria Sènior Femení amb l’Ana Sotos, amb un temps de 43’53".  

Podeu consultar la classificació AQUÍ.  

I també es por accedir al REPORTATGE FOTOGRÀFIC.

Felicitats a tots els guanyadors i la nostra enhorabona a tots els corredors del COLGEOCAT, per la seva participació, implicació i esperit d’equip.  

L’any vinent no hi pots faltar!

 

(Imatge: equip del COLGEOCAT)

Publicat el 26 de abril del 2017