VINE AL PROPER CAFÈ DEL COLGEOCAT

Dimecres 26 de novembre.

Vine a prendre un nou Cafè del COLGEOCAT el proper 26 de novembre a les 18:30 h. a la seu del col·legi, al c/Casp 130 de Barcelona (aula 3, 5ª planta).

En aquesta ocasió ens acompanyaran els nostres companys:  

o JORDI PUJADES qui, coincidint amb el 20è aniversari de la riuada de Sant Tomàs al riu Francolí, exposarà la confecció del mapa dinundacions de la Riba i es compararan les seves previsions amb els efectes de la riuada.

o ROGER MATA, que parlarà sobre la guia de descoberta geològica i geomorfològica Menorca: camins i pedres, realitzada a través d’un projecte de micromecenatge. Exposarà el procés d’elaboració i desenvolupament de la collecció "Camins i pedres" amb guies de Mallorca, Eivissa i Formentera i, Costa Brava, i el projecte de la creació de 12 Rutes Geològiques en el marc de la reserva de la Biosfera de Menorca.

o i EMILIO OREJUDO farà una exposició sobre la necessitat delaborar un diagnòstic de lestat de la contaminació en iniciar una activitat industrial, en acabar-la i quan es produeixen variacions, per tal de verificar si s’ha afectat negativament el subsòl i/o les aigües subterrànies.

Consulta el PROGRAMA.

Lassistència és gratuïta, però és imprescindible inscriures AQUÍ.  

Una trobada molt interessant mentre prenem un cafè. Tesperem!

Documents adjunts VINE AL PROPER CAFÈ DEL COLGEOCAT:
Publicat el 19 de novembre del 2014