Vols anar a Bizbarcelona? Vols participar en un Networking Interprofessional?

Accedeix gratuïtament a Bizbarcelona i aprofita l’espai de Networking reservat als professionals de la Intercol·legial.

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la qual COLGEOCAT és membre actiu, us ofereix la oportunitat d’accedir GRATUÏTAMENT, els propers 13 i 14 de juny, a Bizbarcelona, l’esdeveniment que reuneix les solucions per la creació, creixement i internacionalització d’empreses i projectes empresarials.

Bizbarcelona tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, que es convertirà novament, durant dos dies, en el centre de l’emprenedoria i de negoci.

Els col·legiats de COLGEOCAT que esteu interessats en assistir, només cal que ens feu arribar un correu a info@colgeocat.org, indicant el vostre nom, cognom i número de col·legiat, i us donarem una invitació amb codi personalitzat per tal que us pugueu acreditar online.

El dimecres 13 de juny, de 15 a 19 h., i amb l’objectiu de posar en contacte emprenedors de tots els sectors i professions, l’Associació Intercol·legial disposarà d’una plataforma de Networking Interprofessional. Si estàs interessat en participar, només cal que ens ho indiquis enviant un correu a info@colgeocat.org.

Termini màxim d’inscripcions: 31 de maig de 2012.

Publicat el 22 de maig del 2012