VOTA LA FOTO QUE MÉS T’AGRADI DEL NOSTRE CONCURS GEOFOTOS2018!

Visita la GALERIA GEOFOTOS 2018 i escull les 3 fotografies que més t’agradin. Envia’ns la teva elecció a info@colgeocat.orgEl termini per votar romandrà obert fins al 5 de desembre.

COLGEOCAT ha convocat el concurs de fotografia geològica GEOFOTOS 2018, obert a la participació de tots els col·legiats, carnets joves del COLGEOCAT i públic en general.

S’entregaran tres premis per cada categoria, amb un total de 4 categoriesd’imatges:

– Riscos geològics;

– El paper del geòleg;

– Recursos naturals;

– Categoria general.

Els premis són un rellotge gentilesa d’UNION SUIZA pel primer, segon i tercer guanyador de cada categoria, i una cinta de càmera gentilesa de KIVU-COLORS D’ÀFRICA, pel primer guanyador de cada categoria.

Hem rebut un total de 132 fotografies, de 21 participants, de les quals 22 són per la categoria de riscos geològics16 pel paper del geòleg25 recursos naturals 69 per la categoria general.

Els guanyadors de les 3 primeres categories seran escollits per un jurat conformat per 3 fotògrafs especialitzats en temes ambientals.

Els guanyadors per la categoria general seran escollits per votació popular entre tots els col·legiats i carnets joves del COLGEOCAT.

Visita la GALERIA GEOFOTOS 2018 i escull les 3 fotografies que més t’agradin. Envia’ns la teva elecció a info@colgeocat.org. El termini per votar romandrà obert fins al 5 de desembre.

Publicat el 29 de novembre del 2018