XERRADA SOBRE COMERÇ INTERNACIONAL

28 d’octubre a Barcelona.

Banc Sabadell organitza el proper 28 d’octubre una xerrada sobre Comerç Internacional, amb l’objectiu de donar uns coneixements bàsics per aprendre com desenvolupar-se avui o en un  futur en el món de les transaccions internacionals.

De manera molt senzilla i comprensible, s’abordaran els temes més usuals  que envolten la Importació-Exportació. Des de sistemes de Pagament-Cobrament i operativa per a  garantir els cobraments de lexterior, fins diferents condicions de  lliurament de mercaderies, sistemes de cobertura de canvi a futur,  sistemes de finançament a les empreses, SEPA,  etc.

No es tracta d’un curs de Comerç Internacional, sinó d’una jornada per presentar una altra possibilitat a aquelles persones físiques i jurídiques que, bé per desconeixement, bé per por, no han començat encara a obrir una via de negoci en l’entorn internacional.

Els col·legiats del COLGEOCAT esteu convidats a assistir a aquesta xerrada, que tindrà lloc el 28 d’octubre a les 9h al local del Banc Sabadell de lAvinguda  Diagonal, 456, al costat de la Cambra de Comerç de Barcelona. La durada prevista de l’acte s’estima en dues hores.

És imprescindible confirmar assistència a alsinajaume@bancsabadell.com, indicant nom de la persona que assistirà, càrrec, empresa i col·lectiu professional al qual pertany.

 Aforament limitat per rigorós ordre d’inscripcions.

 

(Font: Banc Sabadell)

Publicat el 8 de octubre del 2015