XV Olimpíades de Geologia de Catalunya

Obertes les inscripcions per a participar en les olimpíades de Geologia 2024, que se celebraran el proper 23 de febrer de 2024.

Hi poden participar tots/es aquells/es alumnes de 1r i 2n de batxillerat (amb caràcter excepcional -si són autoritzats per la direcció del seu Centre- podran participar-hi alumnes de 4t d’ESO).

Inscripció

La responsabilitat de la inscripció correspon a la direcció del Centre a proposta del professorat que exerceix de tutor olímpic. Les inscripcions es farà en equips de 4 alumnes (preferentment els grups hauran de ser mixtes), però està permès inscriure’s de forma individual, sempre que hi consti el nom del professorat tutor. En aquest cas, l’organització agruparà els/les participants que s’hagin inscrit sense equip el mateix dia de la prova. Es garanteix la participació de 2 equips per centre. Es poden inscriure més equips de reserva i, en el cas d’haver-hi places vacants, s’acceptaran. Passat el termini d’inscripció es notificarà via e-mail als centres la inscripció definitiva.

La inscripció es fa mitjançant un formulari  abans del 12 de gener,  link al formulari d’inscripció. Recordeu tenir l’ Autorització de drets el dia de la prova.

En cas de qualsevol dubte o consulta:

BARCELONA: geolimpiadesbarcelona@aepect.org

GIRONA: geolimpiadesgirona@aepect.org

LLEIDA: geolimpiadeslleida@aepect.org

TARRAGONA: geolimpiadestarragona@aepect.org

IMPORTANT:

Si en una de les seus no hi ha inscrits un nombre mínim de 20 participants (5 equips) els alumnes inscrits es redireccionaran per participar a la demarcació més propera.

Gràcies per participar un any més d’aquesta festa de la geologia 🤩

Més info: 15a Olimpíada de Geologia de Catalunya – AEPECT

Documents adjunts XV Olimpíades de Geologia de Catalunya:
Publicat el 13 de novembre del 2023