COENERCAT. 6è CONGRÉS D’ENERGIA DE CATALUNYA

LA TRANSICIÓ ENERGÈTICA DE CATALUNYA.

Els dies 12 i 13 de febrer l’Institut d’Estudis Catalans acollirà el Congrés d’Energia de Catalunya, sota el lema La transició energètica de Catalunya.

En la seva sisena edició, el CoEnerCat s’enfronta a nous reptes, molts d’ells compartits amb altres estats de la Unió Europea i altres continents.

Les fonts renovables d’energia han esdevingut el tractor del nou sistema energètic, que ha forçat tecnologies i mercats a adaptar-se i a les empreses energètiques a transformar-se per poder competir en les noves circumstàncies.

La confluència dels interessos econòmics, sanitaris, ambientals i polítics en l’obligada transició energètica ha motivat l’organització d’aquest congrés, que esdevé el marc idoni per facilitar l’exposició i el debat dels objectius polítics en l’àmbit de l’energia i en la construcció d’un nou sistema energètic. 

El Congrés se celebrarà a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans, al carrer Carme 47, 1r pis, de Barcelona.

Atesa la capacitat limitada de la sala, les persones interessades a assistir al CoEnerCat 2019 cal que gestionin la seva inscripció at través del següent enllaç.

Es pot consultar tota la informació accedint al programa

(Font/Imatge: CoEnerCat)

Documents adjunts COENERCAT. 6è CONGRÉS D’ENERGIA DE CATALUNYA:
Publicat el 14 de gener del 2019