JORNADA PRESENCIAL I VIRTUAL del curs d’ Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats | Colgeocat
Agenda

JORNADA PRESENCIAL I VIRTUAL del curs d’ Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats

Tipus d'activitat: Jornada
Organitzat per: COLGEOCAT
Dates: 31 de març de 2023
Lloc: Online i Presencial
Horari: 9h - 14h
Preu: Gratuït


Descripció:

El proper 31 de març en horari de 9:00 h a 14:00 h, COLGEOCAT organitza una JORNADAMIXTA, PRESENCIAL I VIRTUAL que s’incorpora a la novena convocatòria del curs d’ Especialista en Investigació i Recuperació d’Aigües Subterrànies i Sòls Contaminats.

Aquest jornada, de caràcter voluntari, està dirigida tant als alumnes de l’edició actual, com als de les edicions anteriors. I a totes aquelles persones que puguin estar interessades com consultors ambientals, tècnics en caracterització del subsol, tècnics de l’Administració Pública, responsables de medi ambient en instal·lacions industrials, llicenciats i graduats en carreres científiques i ciències ambientals i enginyers, i tots aquells professionals de l’àmbit de les aigües subterrànies i sòls contaminats.

L’objectiu és aproximar als assistents a les experiències pràctiques explicades pels professionals que les porten a terme en la seva activitat diària.

La jornada comptarà amb ponències que permeten ampliar coneixements i conèixer experiències professionals de primera mà. Les presentacions es gravaran i estaran disponibles posteriorment a la plataforma de formació del curs d’Especialista.

Es pot consultar el programa i tots els detalls accedint al FULLETÓ INFORMATIU.

Aquesta jornada és de caràcter GRATUÏT

Es prega confirmació d’assistència a info@colgeocat.org