colgeocat

Geoteca

Acord amb VODAFONE per implantar el CTE

Enllaç: http://www.blackberrypearl.es/?CPID=KNC-bbpGES_Pearl&HBX_PK=blackberry+pearl&HBX_OU=50

Durant el mes de desembre s’ha arribat a un acord amb l’empresa de telecomunicacions VODAFONE per tal d’oferir els seus productes i serveis a preus especials i, alhora, facilitar a tots els col·legiats una eina moderna, pràctica i útil preparada per a la implantació del nou Codi Tècnic de l’Edficació (CTE).

Es tracta d’oferir un Blackberry d’última generació. Un telèfon capaç de rebre e-mail a temps real amb conexió a internet a alta velocitat, amb càmara de fotos digital, inclou aplicacions d’organitzador, missatges de text SMS, MMS i uns programes instal·lats capaç de treballar com si estiguéssim a l’oficina, on a més a més, disposarà d’un programa especial, elaborat pel Col·legi de Geòlegs de Catalunya, juntament amb l’ICOG, per aplicar el nou CTE – Còdi Tècnic de l’Edificació –

A tots els col·legiats se us va enviar una circular demanant el permís per a cedir les vostres dades personals (nom, cognom, DNI i telèfon) a l’empresa de Vodafone per poder oferir aquest pràctic i modern aparell. Disposeu fins a mitjans de mes de gener del 2007 per acceptar o denegar el permís.

Consultar característiques de l’aparell