Dijous 8 de febrer.
El primer CAFÈ DEL COLGEOCAT del 2018, celebrat el passat 8 de febrer, va acollir prop de 50 persones a la Sala d’Actes de la seu col·legial.
Albert Ventayol va obrir la trobada presentant el programa de la convocatòria, cedint la paraula a Emilio Orejudo, qui va presentar la primera ponència Els geòlegs davant el repte de l’acreditació obligatòria en la investigació de sòls i aigües subterrànies, a càrrec de Dolors Massoliver, de l’Oficina d’Acreditació d’Entitats Col·laboradores. Els assistents van formular diverses preguntes sobre un tema tan rellevant pel nostre col·lectiu que treballa en l’àmbit de la prevenció de la contaminació del sòl i les aigües subterrànies associades.
Es pot descarregar la ponència al següent ENLLAÇ.
Seguidament, Lluís Fructuoso va parlar sobre la Norma UNE EN ISO 17020, aplicable a les entitats de qualsevol tipus dinspecció, i sobre la Norma UNE EN ISO 17025, aplicable a laboratoris dassaig i calibració. Introduint finalment el curs sobre ambdues normes que COLGEOCAT organitza els propers 21, 22, 27 i 28 de febrer.
Es pot accedir a la presentació al següent ENLLAÇ i a la informació del curs AQUÍ.
Després de la pausa-cafè, José Luis Cuevas, PMP, Àrea TIC, Cap de Zona Diagonal Centre de la Universtitat de Barcelona, va explicar els Afloraments digitals: què són i per a què serveixen? Una interessant ponència que es pot descarregar al següent LINK.
Agraïm l’assistència i l’interès de tots els participants i esperem continuar organitzant noves trobades.
Si tens alguna experiència interessant que vulguis explicar, envia’ns un mail a info@colgeocat.org i contactarem amb tu.
(Imatge: Dolors Massoliver. Foto: COLGEOCAT)