JOSEP MARIA MATA i PERELLÓ, PREMI CARMINA VIRGILI 2017

Guardó al Geòleg de l’Any 2017.

Divendres 15 de desembre, al Sopar de Nadal del COLGEOCAT, es lliurarà el Premi Carmina Virgili, que porta aquest nom en honor i homenatge a la nostra companya la Dra. Carmina Virgili i Rodon (1927-2014).  

Amb aquest premi, COLGEOCAT atorga un reconeixement especial a un professional de la Geologia que es considera que ha desenvolupat una tasca remarcable al llarg de la seva carrera envers la Geologia, o que ha realitzat una activitat destacable durant lany amb un impacte significatiu en la professió.  

El premi al geòleg de l’any 2017 s’entregarà al nostre company Josep Maria Mata i Perelló, per la seva extensa i exemplar trajectòria professional, de la qual destaca, entre moltes altres coses, la seva impagable tasca de divulgació de la geologia i de la mineralogia, especialment.

Destacar que enguany el XVII Congrés Internacional sobre Patrimoni Geològic i Miner, celebrat a  la ciutat d’Almadén (Ciutat Real), a l’Escola d’Enginyeria Minera i  Industrial, de la Universitat de Castella-La Manxa, del 21 al 24 de setembre del 2017, ha rendit homenatge a en Josep Maria Mata.

 

(Imatge: arxiu. Josep Maria Mata i Perelló)

Publicat el 27 de novembre del 2017