PREMIS ICOG A L’EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA 2018

GUANYADORS DELS PREMIS A CATALUNYA.

L’ICOG ha convocat els Premis ICOG a l’Excel·lència Acadèmica 2018, per tal de premiar els millors Treballs de Fi de Graudefensats durant el curs acadèmic 2017-2018 per estudiants de les Facultats on es realitzi el Grau de Geologia o Enginyeria Geològica o un grau exigible per a col·legiar-se a l’ICOG.

S’ha atorgat un premi per Universitat on hi hagi TFG, dotat amb 200 € i l’opció de publicar un resum del treball a la revista Tierra y Tecnología.

Han pogut presentar-se al premi els TFG que hagin obtingut una nota mínima de 9,0 (excel·lent), o, en el cas que no hi hagi excel·lents, tots aquells estudiants que tinguin una qualificació d’entre el 10% de les millors notes.

Pel que fa a les facultats de Catalunya que hagin presentat TFG, els guanyadors són:

Martí Vinyes, de la UAB, amb el TFG: La geoquímica multi-isotópica como herramienta de control del origen y la atenuación natural de la contaminación por nitratos de las aguas subterráneas y superficiales de la provincia de Girona.

Adolfo González, de la UB, amb el TFG: Deposición atmosférica de partículas en suspensión en Barcelona. Geoquímica para evaluar el efecto del tráfico a la contaminación de arenales y parques.

La nostra enhorabona als guanyadors i el nostre agraïment a la col·laboració de les facultats.

(Font/Imatge: ICOG)

Publicat el 19 de desembre del 2018